De Kliniekinrichter

Wij zijn als De Kliniekinrichter gespecialiseerd in de (her-) huisvesting van medische klinieken, ZBC´s en gezondheidscentra. Wij begeleiden initiatiefnemers zoals artsen en/of ontwikkelaars bij ontwerp en realisatie van projecten in dit specialistische veld.

Onze ruime kennis en ervaring (>15 jaar) stelt ons in staat om de opdrachtgever in alle fases van het traject, werk uit handen te nemen: van initiatief tot ontwerp, realisatie en nazorg.

Hierbij houden wij de wensen, huisstijl en het budget van de opdrachtgever uiteraard te allen tijde voor ogen. De Kliniekinrichter staat garant voor professionaliteit. De werkwijze van De Kliniekinrichter kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, continuïteit, oog voor detail en een groot inlevend vermogen. Door de jaren heen hebben wij naar tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers zeer uiteenlopende medische projecten uitgevoerd. En zo hebben we in de jaren een vooraanstaande en onderscheidende marktpositie verworven.

Een interieurontwerp houdt rekening met uw gewenste kliniekuitstraling en –visie. Wij ontwerpen inrichtingsconcepten en -designs conform uw specifieke wensen en eisen. Ook tijdens de realisatie van onze projecten houden wij oog voor de best haalbare vertaling van de identiteit van uw organisatie naar het interieur en de vormgeving ervan. Onze aanpak en werkwijze stemmen wij tevoren met u af.

We beginnen met een gedetailleerde inventarisatie die vertaald wordt naar een passend voorstel, inclusief een interieurontwerp en zo mogelijk CAD-/3D-tekeningen. Op basis hiervan bespreken we de vervolgstappen. Vanaf het eerste gesprek tot en met de definitieve realisatie en afronding van het project zijn en blijven wij uw aanspreekpunt. En uiteraard houden wij u gedurende het gehele proces op de hoogte.

Vanaf het eerste contact tot en met de realisatie zijn wij uw aanspreekpunt. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de oplevering van uw project op de afgesproken datum en binnen het overeengekomen budget. Dit alles met een minimum aan overlast voor u.

Dit houdt concreet in dat wij gedurende de uitvoering zorgen dat afspraken met derden worden nagekomen op basis van een strakke planning. Daarnaast voeren wij voortdurend de nodige controles uit. Door deze werkwijze hebben wij al een groot aantal medische projecten succesvol gerealiseerd en opgeleverd. Onze creativiteit in combinatie met onze zakelijke achtergrond, uitgebreide markt- en medische productkennis garanderen een optimaal resultaat. En wie het ook produceert, wij leveren het: van elk merk en voor elk budget.

Bent u van plan een ZBC, gezondheidscentrum, of kliniek te openen of te verhuizen? Is uw polikliniek toe aan een verbouwing of modernisering of speelt u met de gedachte om te verhuizen? Geef de regie over deze ‘operatie’ uit handen aan de specialist. Het vinden van gebouwen en geschikt maken van ruimtes voor medische doeleinden vraagt specifieke kennis van onder meer het ingewikkelde vergunningen- en locatiebeleid en de wet- en regelgeving. Daarnaast moeten alles ook voldoen aan alle bouwvoorwaarden zoals milieuwetgeving, het bouwbesluit en de eisen van de brandweer.

Reeds in de ontwerpfase voor inrichting van dit soort gebouwen en ruimtes moet rekening worden gehouden met eisen die verband houden met de uitoefening van een medisch beroep. Onder meer met betrekking tot hygiëne (Vereniging Contamination Control Nederland), luchtbehandeling en eisen van het College Bouw Zorginstellingen, de Stichting Werkgroep Infectie Preventie (WIP) en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Wij kennen al deze vereisten en zijn gewend hieraan te voldoen.

Voor een nadere kennismaking nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Bel ons: 020 5435363. Wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan ons contactformulier in.